Kokeiluaamukahvit – Demokratiakiihdyttämö arvioinnin apuna

,
Ihmiset pöydän ympärillä hahmottamassa yhteistä ideaa, jota kuvaa palapelin kokoaminen.

 

Demokratian parantamiseksi on meneillään ja suunnitteilla kokeiluja eri aluetasoilla. Millainen arviointi palvelisi näiden kokeilujen hyödyntämistä mahdollisimman laajasti? Miten demokratiakokeiluja yhteen kokoava alusta voisi palvella kokeilujen arviointia ja siitä oppimista?

Suomen Akatemian Strategisen Tutkimuksen Neuvoston (STN) hanke BIBU (Tackling Biases and Bubbles of Participation) on valmistelemassa demokratiakokeilujen alustaksi sekä demokratian kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisten yhteisöksi Demokratiakiihdyttämöä. Kiihdyttämössä tehdään kokeiluja, ne dokumentoidaan verkkoalustalle ja niitä pyritään levittämään ja skaalaamaan sekä alustan että erilaisten tapahtumien kautta.

Tule kuulemaan lisää Demokratiakiihdyttämöstä ja sparraamaan kehitystyötä kokeilujen arvioinnin näkökulmasta!

Aika: 7.6.2018, klo 8.30-10.00

Paikka: Valtimo, Kirkkokatu 14, Helsinki

Ohjelman järjestävät STN-hankkeet BIBU, CORE ja PALO.

Alustajina toimivat Julia Jousilahti (Demos Helsinki, BIBU-hanke), Maija Faehnle (Suomen ympäristökeskus & Tampereen yliopisto, CORE-hanke), sekä Maija Jäske (Turun yliopisto, PALO-hanke). Kommentaattorina toimii Varkauden kaupungin osallisuuskoordinaattori Vuokko Jaakkola.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Jos olet Facebookissa, tästä voit poimia tapahtuman kalenteriisi myös siellä.

Tilaisuutta voi seurata myös etänä. Katso tiedot etäosallistumisesta Kokeilevan Suomen sivulta.

 

0 kommentit

Kommentoi

Haluatko liittyä keskusteluun?
Ole hyvä ja osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *