Tutustu ne­tis­sä tut­ki­mus­da­taan suo­ma­lais­ten kai­vos­a­sen­teis­ta

,
Oletko kaivostoiminnasta samaa mieltä kuin kotimaakuntasi enemmistö? Nyt voit helposti tutustua suomalaisten kaivosasenteisiin kätevällä internet-alustalla.

Kaivostoiminta tuo monille päällimmäisenä mieleen Talvivaaran ja Terrafamen. Alkuvuodesta 2018 julkaistu raportti paljasti, että suomalaisten luottamus alan lainsäädäntöön ja julkiseen säätelyyn on heikolla tolalla.

Asenteita koskeva tieto on merkityksellistä pyrittäessä ymmärtämään, miten kaivostoimintaan liittyviä mutkikkaita voidaan ratkaista yhteistyössä. Kansalaisten kaivosasenteisiin voi nyt tutustua helppokäyttöisellä Internet-alustalla. Esillä on uusin, syyskuussa 2016 toteutettu kyselytutkimus suomalaisten asenteista kaivostoimintaa kohtaan. Sivusto tarjoaa mahdollisuuden tarkastella myös vastaavia Australian, Chilen ja Kiinan kaivosasenteita.

Lue lisää Jyväskylän yliopiston uutisesta!

 

0 kommentit

Kommentoi

Haluatko liittyä keskusteluun?
Ole hyvä ja osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *