COREvents #4-tilaisuudessa oivalluksia Konstruktiivisuudesta, Kohtaamisesta ja Kuuntelusta

,

”yhteisen vuoropuhelun rakentaminen ja ratkaisujen tunnistaminen yli rajojen ovat käytännössä asioita, jotka eivät ole kenenkään vastuulla tai toimivallan alueella. Siksi – melko lailla voimaannuttavasti – ne ovat myös kenen tahansa ratkaistavissa!” kirjoittaa Kaisa Lähteenmäki-Smith blogissaan, jota inspiroi CORE-hankkeen tilaisuus 18.11.2019 COREvents #4 uusista yhteistyötaidoista. Lue koko blogi MDI:n sivulta!

Tilaisuudessa Lasse Peltonen pohjusti keskustelua alustuksella yhteistoiminnallisesta hallinnasta ja sen soveltamisesta Oregonin osavaltiossa. Emma Luoma kertoi CORE-hankkeen järjestämästä Collaborative Public Manager-koulutuksesta. Kouluttajat Oregonin National Policy Consensus Centeristä esittivät videotervehdyksen ja koulutuksen käyneet Elina Kuusisto Uudenmaan ELY-keskuksesta ja Salla-Maria Lauttamäki Varsinais-Suomen liitosta kertoivat kokemuksistaan kouluttautumisesta ja oppien hyödyntämisestä. Ryhmätöissä pohdittiin eri näkökulmista, miten yhteistyön käytännöt ja kulttuuri voisivat Suomessa kehittyä. CORE-tutkijat käyttävät tilaisuudessa tuotettua materiaalia työssä tiekartan laatimiseksi ”yhteistoiminnallisen käänteen” edistymiseen Suomessa. Katso tilaisuuden diat tästä!

 

0 kommentit

Kommentoi

Haluatko liittyä keskusteluun?
Ole hyvä ja osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *