Viheliäisten ongelmien ratkaisemiseen on keinoja – Tervetuloa Vastuullisuusviikon tilaisuuksiin

,

Tervetuloa Työ 2.0 Labin Vastuullisuusviikolle 16.-20.5.2022! CORE-hanke on mukana kahdessa ohjelmanumerossa:

 

19.5. klo 12:30-13:00 CORE-hankkeen politiikkasuosituksen ja podcastin julkistus: Viheliäisten ongelmien ratkaisemiseen on keinoja – Viisi suositusta julkisen hallinnon vaikuttajille 

Paikka: Teams, Liity tilaisuuteen napsauttamalla tästä

Luonnonsuojelu, metsien käyttö, kaivostoiminta, mutkikas lainvalmistelu… CORE-tutkimushankkeen tulosten mukaan ristiriitoja herättävien kysymysten ratkaisemisessa on hyötyä yhteistoiminnallisista käytännöistä. Miten erityisesti julkinen hallinto voi hyödyntää yhteistoimintaa? Tilaisuudessa hankkeen johtaja, professori Lasse Peltonen Itä-Suomen yliopistosta kollegoineen esittelee hankkeen tuloksiin pohjautuvan politiikkasuosituksen ja podcastin sekä yhteistoiminnan materiaalipankin, joka auttaa yhteistoiminnan kehittämistä käytännössä. Lopussa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

CORE eli “Yhteistoiminnallisia ratkaisuja sirpaloituvien yhteiskuntien ongelmiin – käänne yhteishallintaan ympäristöpäätöksenteossa” on Strategisen tutkimuksen neuvoston vuosina 2017–2022 rahoittama monitieteinen hanke, joka kehitti Suomeen sopivia yhteistoiminnallisia käytäntöjä tosielämän tapaustutkimuksissa. Lisätietoa: collaboration.fi 

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Jos käytät Facebookia, voit poimia tilaisuuden Facebook-kalenteriisi tästä.

20.5. klo 10:00-11:00 Perjantaipaneeli  ”Vastuullisuuden edistäminen on yhteistyötä ja erilaisten näkemysten yhteensovittamista”

Paikka: Työ 2.0 Lab, Yliopistonkatu 5, Helsinki & Teams

Paneelissa LVM:n strategiajohtaja Johanna Särkijärvi, Motivan toimitusjohtaja Vesa Silfver, hankepäällikkö Miikka Vuorinen Sosped -säätiöstä, innovaatio- ja ekosysteemiekspertti & Suomen Lions liitto ry:n aktiivi Mika Pirttivaara, finanssineuvos Ilari Valjus VM:stä sekä apulaisprofessori Pia Polsa Hankenilta. Ilmoittautuminen

Katso Vastuullisuusviikon koko ohjelma Työ 2.0 Labin sivulta! 

Tervetuloa keskustelemaan myös Twitterissä!
#vastuullisuusviikko
#työ2piste0lab
#yhteistoiminnallinenhallinta
#corestn
#strateginentutkimus

0 kommentit

Kommentoi

Haluatko liittyä keskusteluun?
Ole hyvä ja osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *